ExpatInsurance

Expat & Co

De Expat Verzekeringen van Expat & Co Zijn :

Student Insurance

Schengen Traveller Insurance

Bij Expat & Co zijn wij gespecialiseerd in het op maat gemaakte Expat verzekeringsoplossingen die u en uw gezin het allerbeste bieden op het gebied van gezondheidszorg, reisverzekeringen, levensverzekeringen, persoonlijke bescherming en voor speciale op maat gemaakte expat verzekeringen.

 

GLOBALE STUDENTENVERZEKERING *

onze unieke verzekeringsoplossing voor internationale studenten die voldoet aan de Erasmus-vereisten

Ons Global Student Insurance * -pakket is zorgvuldig ontworpen met het oog op studenten, au pairs, stagiairs, professoren en personeelsleden van onderwijsinstellingen. Of ze nu Europeanen zijn en naar het buitenland gaan of dat ze niet-Europeanen zijn die naar Europa komen, GSI is hier om hun behoeften te dekken. Het belangrijkste is dat het GSI-beleid van Expat & Co voldoet aan alle vereisten voor Erasmus-studenten.

GSI AANBIEDINGEN:

  • 6 individuele modules: medische behandeling, hulp in het buitenland, ongevallen, bagage (inclusief laptops, studieboeken en meer), huishoudmeubilair, extra contractuele aansprakelijkheid privéleven;
  • optie: studieannuleringsverzekering;
  • meest complete specialistische verzekeringspakket dat momenteel op de markt is;
  • wereldwijde dekking;
  • houdt rekening met lokale vergoedingssystemen voor sociale zekerheid en gezondheidszorg;
  • voldoet aan de EACEA-minimumvereisten voor Erasmus Mundus-actie 1 en 2.

SCHENGEN ZONE REISVERZEKERING

essentiële verzekering voor personen die naar het Schengengebied reizen

In juni 1985 kwamen 15 Europese landen overeen in Schengen, Luxemburg, om een einde te maken aan de interne grenscontroles van personen, waarbij de nodige controles werden uitgevoerd nadat deze voor het eerst naar een van de 15 deelnemende landen waren gegaan. Het voordeel van deze “ruimte van vrij verkeer van personen” is dat reizigers slechts één visum nodig hebben voor het hele Schengengebied.

Niet alle Europese landen maken echter deel uit van de Schengen-zone en er zijn verschillende soorten visa. Om een Schengenvisum te verkrijgen, moet u een bewijs van voldoende dekking voor noodbehandeling, ziekenhuisopname, dringend ambulancevervoer en medische evacuatie naar uw land van herkomst overleggen. De verzekering moet ten minste 30.000 € dekken op het moment dat uw visum aan u wordt afgeleverd.

De reisverzekering van Schat van Expat & Co is ontworpen om te voldoen aan deze voorschriften en meer. Schengen Zone Travel Insurance dekt u voor zakenreizigers en vakantiegangers in Schengenlanden en uitgebreide gebieden.

Afhankelijk van hoe lang en hoe vaak u naar landen in het Schengengebied zult reizen, kunt u kiezen uit:
► Eenmalige reisovereenkomst voor reizen van 7 tot 90 dagen;
► Meervoudig toegangscontract voor contractperioden van 90, 182 of 365 dagen met een maximum van 30, 60 of 90 dekkingsdagen.
Onze Schengen Zone Reisverzekering dekt u voor alle landen in de Schengen-zone. U kunt er ook voor kiezen om uw dekking uit te breiden naar buurlanden die (nog) geen deel uitmaken van de Schengen-zone.

UW VOORDELEN LIJST

De Expat Verzekeringen van Expat & Co Zijn :

Student Insurance

Schengen Traveller Insurance