Doorlopende Zakenreis Verzekering

De ideale verzekering voor de zakelijke reiziger

Onze voordelen:

  • Keuzevrijheid, kies de dekking die past bij je wensen
  • Persoonlijke reisassistent
  • Privéreizen meeverzekeren mogelijk
  • Gezinsleden tijdens zakelijk
  • Geldservice, contant geld bij verlies bankpas 
*De vanaf prijs is SOS hulpverlening excl. extra’s 

Al vanaf € 2,68 per maand*

Nu met 10% doorlopende korting op de premie. 

De Doorlopende Zakenreisverzekering van Allianz Global Assistance (voorheen Mondial Assistance) is de ideale verzekering voor iedereen die regelmatig op zakenreis gaat. Je kunt je als zakelijke reiziger volledig richten op het doel van de reis en erop vertrouwen dat de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld klaar staat wanneer dat nodig is.  In nood, maar ook bij minder spoedeisende, reisgerelateerde vragen.  

VOORDELEN

Maatwerk, een verzekering die past bij jou wensen

De Doorlopende Zakenreisverzekering van Allianz Global Assistance is helemaal naar eigen wens samen te stellen. S.O.S. hulpverlening is de standaard dekking welke aangevuld kan worden met alle gewenste extra dekkingen. En omdat de verzekering beschikbaar is in een Comfort en Premium variant betaal je precies voor de dekkingen die passen bij jouw reisgewoonten.

Zekerheid van de grootste Reisverzekeraar en Hulpverlener

Allianz Global Assistance is met eigen alarmcentrales in 36 landen, ’s werelds grootste reisverzekeraar en hulpverlener. Met een internationaal netwerk van meer dan 400.000 hulpverleners is de beste hulp in nood altijd binnen handbereik. En natuurlijk krijg je in nood altijd een Nederlands sprekende hulpverlener aan de telefoon, 24/7.

Handige extra diensten : Persoonlijke Reisassistent & Geld Service

Niet alleen in noodsituaties kun je rekenen op Allianz Global Assistance. Dankzij de Persoonlijke Reisassistent kun je 7 dagen per week, dag en nacht rekenen op hulp, ook als de nood iets minder hoog is. Zo kan het gebeuren dat je een vlucht mist of je paspoort verliest. Dan is het fijn als je iemand kunt bellen die je kan vertellen of er nog andere vluchten gaan, of waar de ambassade zich bevindt. Bij alle reisgerelateerde vragen helpt de Persoonlijke Reisassistent te zoeken naar het gewenste antwoord.

Het kan gebeuren dat je in het buitenland plotseling niet bij je eigen geld kunt, bijvoorbeeld door een verloren of beschadigde bankpas. Dan wil je toch snel over cash geld kunnen beschikken. Dankzij Geld Service kan Allianz Global Assistance je hierbij helpen. Wanneer je belt met de alarmcentrale maken wij bij één van de 400.000 kantoren van Western Union wereldwijd tijdelijk een geldbedrag beschikbaar. Geld Service is een gratis dienst waarop je recht hebt, bij het afsluiten van Bagagedekking.

Mogelijkheid om privéreizen mee te verzekeren

Het is ook mogelijk om met deze verzekering privéreizen te verzekeren. Als je kiest voor de module “privéreizen” dan zijn de dekkingen die je kiest voor zakelijke verzekering ook van toepassing tijdens privéreizen. Wel met uitzondering van de dekkingen Uitbreiding zakelijke bagage en Annulering zakelijke reizen. De dekking voor privéreizen is vervolgens uit te breiden met een doorlopende annuleringsverzekering en met een dekking voor Wintersport en bijzondere sporten.
Let op, als gezinsleden tijdens de zakenreis meereizen met de hoofdverzekerde, zijn zij standaard en zonder extra kosten meeverzekerd voor alle dekkingen die je voor de zakenreisverzekering hebt gekozen.

Extra zekerheid met Assistant Service

SMS Assistant
Op een eigen account bij Allianz Global Assistance laat je weten waar je tijdens de zakenreis zult zijn. Als er zich in die periode, in dat land, problemen voordoen zoals een natuurramp of bijvoorbeeld politieke instabiliteit, word je hierover direct geïnformeerd per sms of e-mail. Dit is vaak nog voordat het op radio of tv komt.

Luggage Assistant
Stickers en labels met unieke ID-codes kunnen aan koffers, portemonnees, etc. bevestigd worden. Wanneer iemand één van de eigendommen terugvindt, kan hij/ zij het telefoonnummer bellen dat op het label staat. Vervolgens wordt de vinder met je in contact gebracht en kun je er samen voor zorgen dat je jouw spullen weer terug krijgt. Wanneer nodig kan zelfs een koerier worden ingeschakeld.

 

 

Ontvang hier 10-25% korting op je premie!

Op deze website ontvang je maar liefst 10-25% korting op de premie van een reis- , annulering-, expat- en of recreatie verzekering.

Zoek op deze site?

 
Animatie Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering