Schoolreis verzekering

Onze voordelen:

  • Speciaal voor schoolreizen
  • Binnen Europa
  • Uitstekende dekking

Al vanaf € 0,28 p.p. per dag

Je gaat met een groep op schoolreis of je organiseert een studiereis naar het buitenland. Dan heb je de verantwoordelijkheid voor de deelnemers. Sluit daarom de Schoolreisverzekering van Allianz Global Assistance af. Daarmee is de hele groep goed verzekerd. Dat is een geruststellende gedachte. Niet alleen voor jou, maar ook voor de thuisblijvers.

VOORDELEN

Een flexibele verzekering, voor elke schoolreis of studiereis

Het maakt niet uit hoeveel personen er meegaan op reis. Of hoeveel begeleiders er meereizen. Je kunt de Schoolreisverzekering afsluiten voor groepen van 10 tot 400 personen. De hele groep is verzekerd voor hulp als er wat gebeurt tijdens de schoolreis of studiereis. Ook is de groep verzekerd voor Medische kosten, Reisongevallen, Aansprakelijkheid en Rechtsbijstand. Handig, want als je als organisator een geschil krijgt over jouw georganiseerde schoolreis, dan wordt je bijgestaan door een team van professionals. Als de groep reist met waardevolle bagage, of als jullie gaan wintersporten, dan kun je deze dekkingen extra afsluiten.

Kies zelf, Nederland of Europa

Of je nu met de klas een dagje naar een pretpark gaat in Nederland of een werkweek organiseert in Europa. Met de Schoolreisverzekering kies je zelf de dekking die bij jouw reis past.

Eigen Alarmcentrales; wereldwijd professionele hulp

Allianz Global Assistance is ’s werelds grootste reisverzekeraar en hulpverlener. We hebben eigen alarmcentrales in 36 landen op alle continenten en een internationaal netwerk van 400.000 hulpverleners. Jaarlijks beoordelen onze eigen artsen wereldwijd de kwaliteit van de medische zorg en voorzieningen van ziekenhuizen, klinieken en op vliegvelden. Wij weten daardoor precies of een ziekenhuis wel of niet voldoet aan onze westerse standaarden. Waar je ook bent, als je belt met Allianz Global Assistance word je in het Nederlands geholpen. Altijd, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.