Annuleringsverzekering :

Onze voordelen: 

  • Kosten van annulering vergoed voor vertrek
  • Vergoeding bij vertraging
  • Dekking bij overlijden 1e, 2e en 3e graad familie
  • Dubbel-zeker: volledige reissom terug bij noodzakelijke terugkeer

Al vanaf 5,5% van de reissom. 

Nu met 10% doorlopende korting op de premie.

Je reis of vakantie annuleren is vervelend genoeg. Daar kun je geen financiële zorgen bij gebruiken. Vergeet daarom niet een Kortlopende Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance af te sluiten. Met deze tijdelijke annuleringsverzekering ben je uitstekend verzekerd voor annulering, vertraging en reisonderbreking. Ook geldig voor last-minute reizen!

Voordelen :

VERZEKERD BIJ ANNULERING EN VERTRAGING

Niets is zo vervelend als op het laatste moment je geplande vakantie af te moeten zeggen. Of je vakantie vroegtijdig te moeten afbreken. Het is niet alleen een teleurstelling, maar vaak ook een financiële tegenvaller. Sluit je de Kortlopende Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance af, dan krijg je bij annulering vóór de reis de annuleringskosten vergoed. Een geruststellende gedachte. Moet je onverwachts de reis afbreken? Dan krijg je voor de niet-gebruikte dagen de kosten vergoed. Je krijgt zelfs een vergoeding bij vertraging, langer dan 8 uur, bij vertrek of aankomst. 

Met Dubbel – Zeker variant van de Annuleringsverzekering, de volledige reissom vergoed

Met de Dubbel-Zeker variant van de Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance speel je helemaal op safe. Moet je eerder huiswaarts, dan krijg je de volledige reissom terug, tot maximaal het verzekerde bedrag. Zelfs tot de voorlaatste dag van de vakantie. Met de standaard variant krijg je een vergoeding voor de niet genoten vakantiedagen.

Ook annuleringsverzekering voor samengestelde reizen is mogelijk

Steeds meer Nederlanders stellen hun reis zelf samen. Onderdelen zoals een vlucht, hotel en huurauto worden los van elkaar geboekt. Voor deze reizigers biedt Allianz Global Assistance de dekking ‘Samengestelde reis’. Tegen een extra premie van 1% van de reissom ben je verzekerd van een vergoeding bij uitval van één van de onderdelen van die reis. Een onderdeel van de reis kan plotseling uitvallen door natuurgeweld, zoals bijvoorbeeld een aswolk of tsunami of zelfs al door teveel sneeuw op het vliegveld. Maar ook door oproer en binnenlandse onlusten (een politieke opstand), een defect aan het los geboekte vervoersmiddel of een plotselinge staking. 

Als enige reisverzekeraar in Nederland biedt Allianz Global Assistance je dan twee opties:

Optie 1

De reis in aangepaste vorm voortzetten, Allianz Global Assistance vergoedt hiervoor:

  • De noodzakelijke extra verblijfskosten tot € 75,- per persoon per dag, voor maximaal 5 dagen.
  • De noodzakelijke extra reiskosten om de reis alsnog te kunnen aanvangen of voortzetten, tot maximaal € 500,- per persoon.
  • De annuleringskosten van gemist aansluitend vervoer, accommodatie of andere reserveringen, tot maximaal € 500,- per persoon.

Optie 2

Volledige annulering van de overige onderdelen van de reis. Allianz Global Assistance vergoedt dan de annuleringskosten. 

Ontvang hier 10-25% korting op je premie!

Op deze website ontvang je maar liefst 10-25% korting op de premie van een reis- , annulering-, expat- en of recreatie verzekering.

Zoek op deze site?

 
Animatie Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering