Dekking voor:

  • Voor Nederlands gastgezin
  • Buitenlandse Au Pair in NL
  • Tot maximaal 18 maanden

Al vanaf € 42,38 per maand (Berekende premie is inclusief de 10% doorlopende korting)

Perfecte verzekering voor au pairs in Nederland

De Au Pair Verzekering van Allianz Global Assistance kan voor minimaal 1 en maximaal 18 maanden worden afgesloten voor Au Pairs tot en met 30 jaar. Als gastgezin zorg je er met deze verzekering voor dat je Au Pair gedurende haar verblijf in Nederland perfect is verzekerd. En dat tegen een zeer aantrekkelijke premie!

Belangrijke zaken als SOS hulpverlening (repatriëring), ongevallen, bagage, medische kosten en aansprakelijkheid zijn standaard verzekerd bij de Au Pair Verzekering van Allianz Global Assistance. Bijzondere sporten en wintersport kunnen tegen een premietoeslag van 10% worden meeverzekerd.

Let op: Als een au pair onder de Nederlandse Zorgverzekeringswet valt, moet zij volgens de Sociale Verzekeringsbank (SVB) beschikken over een Nederlandse basis zorgverzekering. Bij Sociale Verzekeringsbank kun je navragen of een au pair onder de Nederlandse Zorgverzekeringswet valt. Heeft de Au Pair een Nederlandse basis zorgverzekering? Dan ontvang je 15% korting op de premie.

Ook vakanties en tussentijds bezoek naar land van  herkomst verzekerd

Ga je als gastgezin op vakantie en neem je je Au Pair mee? Dat is met de Au Pair Verzekering van Allianz Global Assistance geen probleem. De Au Pair Verzekering biedt ook dekking als je Au Pair met je meereist op vakantie. Uiteraard is je Au Pair ook verzekerd als zij zelf op vakantie gaat binnen het dekkingsgebied (Europa of Wereld). Bij tussentijdse bezoeken naar het land van herkomst zijn de medische kosten gedurende maximaal 21 aaneengesloten dagen verzekerd.

Extra service : de Reisarts van Allianz Global Assistance

Een vreemd land en een vreemde taal. Gelukkig kunnen Au Pairs die ziek zijn of een medische vraag hebben contact opnemen met de Reisarts van Allianz Global Assistance. De Reisarts beantwoordt alle medische vragen, in maar liefst 6 verschillende talen. Grote kans dat de Au Pair in haar eigen taal wordt geholpen. En dat is wel zo prettig.

 

 

Ontvang hier 10-25% korting op je premie!

Op deze website ontvang je maar liefst 10-25% korting op de premie van een reis- , annulering-, expat- en of recreatie verzekering.

Zoek op deze site?

 
Animatie Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering