GLOBETROTTER REIS VERZEKERING

Voordelen:
 • Vrijheid, kies de dekking die bij jou past
 • Medische kosten, volledig of aanvullend
 • 10% jongerenkorting
 • Standaard (vrijwilligers)werk is gedekt
 • Eigen alarmcentrale, wereldwijd professionele hulp
 • Gratis medisch advies van Reisarts
 • Geldservice, contant geld bij verlies bankpas

Al vanaf € 23,42 per reis. (deze premie is inclusief 10% doorlopende premie korting)

De Globetrotter Verzekering – Lang op reis van Allianz Global Assistance is ideaal als je voor langere tijd naar het buitenland gaat. Bijvoorbeeld voor een studie, stage, (vrijwilligers)werk, wereldreis of backpack vakantie. Altijd verzekerd op de beste manier, zonder dat je er omkijken naar hebt. Of je nu gaat backpacken, een wereldreis maken, gaat studeren, stagelopen of werken in het buitenland. Met de Globetrotter Verzekering – Wereldreizigers Verzekeringen ben je maximaal 24 maanden aaneengesloten goed verzekerd. Al vanaf € 23,42 per reis!

Studeren, reizen en werken; kies zelf je dekkingen

Ga je voor langere periode naar het buitenland? Studeren, werken, stage lopen, rondreizen, backpacken of vrijwilligerswerk? Dan is de Globetrotter Verzekering ideaal voor jou. Je stelt de verzekering helemaal zelf op maat samen. Je bepaalt dus zelf waarvoor je wel of niet gedekt wilt zijn. Zo betaal je nooit teveel premie. 

De dekkingen waaruit je kunt kiezen zijn:

Algemene dekkingen

 • S.O.S. hulpverlening (verplicht),
 • ongevallen (optioneel),
 • bagage budget, comfort of premium (optioneel),
 • medische kosten aanvullend/ volledig (optioneel),
 • rechtsbijstand (optioneel),
 • aansprakelijkheid (optioneel).

Aanvullende dekkingen

 • S.O.S. autohulp (optioneel),
 • wintersport en bijzondere sporten (optioneel),
 • werelddekking.

Toeslagen
Standaard werk (kantoor of werken in een bar) is verzekerd. Als je werk gaat doen met een verhoogd risico, dan geldt daarvoor een toeslag. De verzekering is dan alleen af te sluiten via je tussenpersoon of telefonisch via Allianz Global Assistance 020 592 9890. Meer informatie over beroepsrisico vind je op de pagina beroepsrisico’s. 

Assistant Services
Onderstaande services bieden nog meer zekerheid en beschermen kind(eren), bagage én jou persoonlijk. Allianz Global Assistance is de enige reisverzekeraar in Nederland die deze unieke service aanbiedt.

SMS Assistant (gratis)
Bij dreigend gevaar in het reisgebied word je razendsnel per SMS gewaarschuwd.

Luggage Assistant (€ 12,95 per persoon)
Koffer kwijt? Sleutels weg? Tas verloren? Met Luggage Assistant krijg je je spullen weer snel in handen. Vinders van verloren items bellen het alarmnummer op het label of de sticker en geven de unieke ID code door. Zo worden vinder en eigenaar met elkaar in contact gebracht. Door het gebruik van een unieke ID-code zijn adresgegevens op je eigendommen verleden tijd en dat is wel zo veilig.

Life Assistant (€ 9,95 per persoon)
Het kan overal en altijd gebeuren: je krijgt een ongeval en bent niet meer aanspreekbaar. Dankzij Life Assistant weten hulpverleners wie je bent en welke hulp ze moeten of mogen geven.

Kid Assistant ( €9,95 per persoon)
De nachtmerrie van elke ouder: kind kwijt. Met het speciale polsbandje van Kid Assistant worden kinderen weer snel herenigd met hun ouders.

Advies op maat mogelijk

Weet je niet precies wat voor dekking je nodig hebt voor je reis? Allianz Global Assistance geeft ook advies op maat. Aan het begin van de premieberekening geef je aan wat je reisdoel is. Op basis van je reisdoel worden een aantal dekkingen geselecteerd die Allianz Global Assistance je adviseert minimaal af te sluiten. Uiteraard kun je zelf dekkingen toevoegen of verwijderen en zie je direct je premie.

Ik wil advies en mijn reisdoel is:

 • studeren
 • lang op reis (backpacken, wereldreis, rondreizen, sabbatical)
 • (vrijwilligers) werk of stage

Wil je geen advies? Geen probleem, dan worden er geen dekkingen automatisch geselecteerd. Je stelt dan helemaal zelf je verzekering samen.

10% korting voor jongeren onder 27 jaar

Iedere verzekerde onder 27 jaar krijgt 10% korting op alle algemene en aanvullende dekkingen. 

Medische kosten meeverzekeren

Medische kosten kunnen al gauw hoog oplopen. Zeker in het buitenland. Je krijgt vaak andere zorg dan in Nederland en bovendien tegen een ander tarief. Met de Globetrotter Verzekering van Allianz Global Assistance kun je medische kosten meeverzekeren.

Aanvullend of volledig
Houd je gedurende je reis een Nederlandse ziektekostenverzekering aan? Dan vul je deze aan met Medische Kosten Aanvullend. Maak je medische kosten in het buitenland, dan vergoedt Allianz Global Assistance datgene wat je zorgverzekeraar niet vergoedt. Zodat je nooit voor vervelende verrassingen komt te staan. Houd je gedurende je verblijf in het buitenland geen Nederlandse ziektekostenverzekering aan? Dan kies je voor Medische Kosten Volledig. Dit betekent: volledig verzekerd voor alle onvoorziene medische kosten die je maakt in het buitenland. Tijdens tussentijds bezoek aan Nederland loopt je verzekering gewoon door (maximaal 21 dagen).

Wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval

Allianz Global Assistance is ’s werelds grootste reisverzekeraar. Met alarmcentrales in 36 landen wereldwijd. En een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners. Allianz Global Assistance weet daardoor precies of een ziekenhuis wel of niet voldoet aan onze westerse standaarden. Maar waar je je ook bevindt, als je belt met Allianz Global Assistance word je in het Nederlands geholpen. Altijd, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Snelle en eerlijke schadebehandeling

Als je kosten hebt gemaakt voor schade, dan wil je die natuurlijk zo snel mogelijk na je verblijf of wereldreis weer terug ontvangen. Allianz Global Assistance bekijkt altijd de situatie waarin de schade is ontstaan om je schade zo eerlijk mogelijk te behandelen. Meld je schade  online of met de post via een schadeformulier. Wij streven ernaar je schade-aangifte in maximaal 10 werkdagen af te handelen.

Unieke diensten, zoals Geldservice

Tijdens je verblijf in het buitenland ondersteunt de Globetrotter Verzekering je met verschillende extra diensten.

Geldservice
De Geldservice is de unieke service van Allianz Global Assistance als je door bijvoorbeeld verlies of beschadiging van je bankpas, geen toegang hebt tot je geld. In dat geval kan Allianz Global Assistance tijdelijk een bedrag beschikbaar stellen.

Persoonlijke Reisassistent
Met de Persoonlijke Reisassistent ga je nooit alleen op reis. Voor alle reisgerelateerde vragen neem je contact op met je Persoonlijke Reisassistent. Je kunt dan denken aan vragen als:

 • Waar is hier het dichtstbijzijnde vliegveld?
 • Welk nummer moet ik bellen om mijn bankpas te blokkeren?
 • Mag ik de verzekering wijzigen tijdens de reis?

De Persoonlijke Reisassistent maakt onderdeel uit van de alarmcentrale van Allianz Global Assistance en helpt 24/7 antwoord te vinden op dit soort vragen. Dus ook als de nood iets minder hoog is.

Reisarts en Inentingsadvies
Je voelt je niet lekker. Dan heb je wellicht behoefte aan advies. Juist op vakantie of wereldreis is dit belangrijk. De Reisarts van Allianz Global Assistance staat je dan graag telefonisch te woord. En mocht het nodig zijn, dan kan hij je doorverwijzen naar de beste arts of het beste ziekenhuis in de buurt. Ook vóór je wereldreis helpen we je graag: met professioneel Inentingsadvies.

 

 

Ontvang hier 10-25% korting op je premie!

Op deze website ontvang je maar liefst 10-25% korting op de premie van een reis- , annulering-, expat- en of recreatie verzekering.

Zoek op deze site?

 
Animatie Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering