Groepsreis Verzekering

Je gaat met een groep op reis. Dan wil je er zeker van zijn dat iedereen goed verzekerd is en dat als er wat gebeurt, iedereen via één noodnummer wordt geholpen. Sluit daarom de Groepsreisverzekering van Allianz Global Assistance af. De ideale verzekering voor bijvoorbeeld (sport)kampen of reisjes voor een groep collega’s, vrienden of familie.

Dekking voor:

  • Speciaal voor groepen
  • Binnen Europa
  • Uitstekende dekking gedekt

Al vanaf € 0,28 p.p per dag

Voordelen :

Perfect verzekerd met een groep op reis

Als je met een groep op reis gaat, dan heb je als organisator de verantwoordelijkheid voor de deelnemers. Een goede voorbereiding van de reis is belangrijk. Natuurlijk hoort daar ook een reisverzekering bij. Voor groepsreizen heeft Allianz Global Assistance de Groepsreisverzekering ontwikkeld. Deze verzekering geeft dekking in Europa en is ideaal voor het verzekeren van bijvoorbeeld een (sport)kamp of een reisje met vrienden, collega’s of familie.

Een goede standaard dekking met mogelijkheid tot uitbreiding

De hele groep is standaard verzekerd tegen onvoorziene kosten en repatriëring. De organisator van de groepsreis hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele schade veroorzaakt door de deelnemers, de Groepsreisverzekering dekt dit risico. De verzekering biedt ook dekking voor Medische kosten, Reisongevallen, Rechtsbijstand en Aansprakelijkheid. Zeker de rechtsbijstand is erg nuttig, omdat je als organisator juridische hulp krijgt bij een geschil over de geboekte reis of uitje. Bagage van de deelnemers en een dekking voor Wintersport zijn tegen een kleine premie bij te verzekeren.

Wereldwijde professionele hulp, 24 uur per dag

Allianz Global Assistance is ’s werelds grootste reisverzekeraar. Met alarmcentrales in 36 landen en een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners, staan we altijd voor je klaar. We weten precies of een ziekenhuis wel of niet voldoet aan onze westerse standaarden. Dus waar je ook bent, als je belt met Allianz Global Assistance word je altijd snel geholpen. In het Nederlands. 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

 

 

 

intro-aga-new

 

Ontvang hier 10-25% korting op je premie!

Op deze website ontvang je maar liefst 10-25% korting op de premie van een reis- , annulering-, expat- en of recreatie verzekering.

Expat Verzekeringen

Business Traveller Insurance

Global Family Insurance

Global student Insurance

Schengen Zone  Travel Insurance

 

Voogd.com

Recreatie Verzekeringen

Aflopende Fiets Verzekeringen

Caravan Verzekeringen

Doorlopende Fiets Verzekeringen

Kampeerauto Verzekeringen

Plezier Vaartuig Verzekeringen

Quad & Trike Verzekeringen

Verkeer Verzekeringen

Auto Verzekeringen

Bestelauto Verzekeringen

Bromfiets Verzekeringen

Motor Verzekeringen

Zoek op deze site? 

Animatie Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering