Kortlopende Reisverzekeringen

Verzekerd tijdens je reis of vakantie 

Onze voordelen:

  • Keuzevrijheid: betaal nooit teveel
  • Bagage standaard meeverzekerd
  • Wereldwijd eigen alarmcentrales
  • Kinderen to 4 jaar gratis meeverzekerd
  • Ideale aanvulling: annuleringsverzekering

Al vanaf € 1,40 p.p. per dag

Nu met 10% doorlopende korting op de premie. 

Ga je af en toe op vakantie? Dan is de Kortlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance ideaal. Of je nu gaat skiën of eilandhoppen: met deze tijdelijke reisverzekering ben je altijd verzekerd op de beste manier. Het is mogelijk om de Kortlopende Reisverzekering aan te vullen met een annuleringsdekking. Al vanaf € 1,40 per dag!

VOORDELEN

Wereldwijd eigen alarmcentrales ; professionele hulp bij ziekte en ongeval

Allianz Global Assistance is ’s werelds grootste reisverzekeraar. Met alarmcentrales in 36 landen wereldwijd. En een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners. Allianz Global Assistance weet daardoor precies of een ziekenhuis wel of niet voldoet aan onze westerse standaarden. Maar waar je je ook bevindt, als je belt word je in het Nederlands geholpen. Altijd, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. 

Uitgebreide vergoeding van medische kosten, als aanvulling op de dekking van je basis zorgverzekering

Als je zonder Kortlopende of doorlopende reisverzekering op vakantie gaat, dan kun je onverwachts voor hoge kosten komen te staan. Medische kosten kunnen al snel hoog oplopen. Zeker in het buitenland. Je krijgt vaak andere zorg dan in Nederland en bovendien tegen een ander tarief. Meestal vergoedt je zorgverzekeraar het tarief dat in Nederland geldt voor een behandeling. Maar als medische zorg in het buitenland duurder is, dan zijn de extra kosten voor eigen rekening. Met de Kortlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance worden al je onvoorziene medische kosten vergoed. 100%. Waar je ook bent.

Bij Allianz Global Assistance : Kinderen tot en met 4 jaar Gratis

Kinderen die op de ingangsdatum van de Kortlopende Reisverzekering jonger zijn dan 5 jaar zijn gratis meeverzekerd. Zo zijn kinderen tot en met 4 jaar bij de Kortlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance voor dezelfde risico´s verzekerd als die van de medeverzekerde ouders/begeleiders.

Snelle en eerlijke schadebehandeling bij verlies, diefstal en medische kosten

Als je kosten hebt gemaakt voor schade, wil je dat natuurlijk zo snel mogelijk na je reis weer terug ontvangen. En dat je aanvraag eerlijk wordt bekeken. Heb je een Kortlopende Reisverzekering afgesloten bij Allianz Global Assistance dan wordt altijd de situatie bekeken waarin de schade is ontstaan om schade zo eerlijk mogelijk te behandelen. Meld je schade online of met de post via een schade aangifteformulier. Wij streven ernaar je schade aangifte in maximaal 10 werkdagen af te handelen.

Eenvoudig meeverzekeren van bijzondere sporten en wintersport

Met een Kortlopende Reisverzekering is het mogelijk om het risico van wintersport (inclusief deelname aan Gasterennen en Wisbiwedstrijden) en bijzondere (winter)sporten mee te verzekeren. Bijzondere sporten zijn onder andere: bergbeklimmen, klettern, abseilen, speleologie, bungee-jumping, hanggliding, ultralight vliegen, zweefvliegen. Bijzondere wintersporten zijn onder andere: ijsklimmen, skeleton, bobslederijden, ijshockey, speedskiën, speedraces, skijöring, skispringen, skivliegen, figuurspringen bij freestyle-skiën, ski-alpinisme, paraskiën en heliskiën. Kortom: voor een zeer volledige Kortlopende Reisverzekering bent u bij Allianz Global Assistance aan het juiste adres.

Handig : direct annulering meeverzekeren

Heb je minder dan 7 dagen geleden je reis geboekt? Dan biedt Allianz Global Assistance je de mogelijkheid je reisverzekering uit te breiden met een annuleringsdekking. Een reisverzekering inclusief annuleringsdekking dus. Zo betaal je geen dubbele poliskosten en hoef je maar 1 keer een verzekering af te sluiten. Voor een standaard dekking betaal je 5,5% van de reissom en voor de dubbel-zeker dekking 6% van de reissom. Met de annuleringsverzekering ben je voor en tijdens je reis verzekerd als je onverwacht je reis moet annuleren. Met de dubbel-zeker variant krijg je zelfs de hele reissom vergoed als je tijdens je reis terug moet naar Nederland!

Kies je dekkingsgebied

Je kunt de Kortlopende Reisverzekering afsluiten voor reizen binnen Europa*, Wereld exclusief Canada en de Verenigde Staten en Wereld inclusief Canada en de Verenigde Staten. Welk gebied voor jou van toepassing is, hangt niet alleen af van je eindbestemming, maar ook hoe je daar komt. Als je bijvoorbeeld andere landen bezoekt voordat je op je eindbestemming aankomt, dan is het belangrijk dat je ook voor deze landen de juiste dekking hebt.

* Tot Europa rekenen we ook  de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. 

 

 

Ontvang hier 10-25% korting op je premie!

Op deze website ontvang je maar liefst 10-25% korting op de premie van een reis- , annulering-, expat- en of recreatie verzekering.

Zoek op deze site?

 
Animatie Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering