Pechhulp Verzekering

Het hele jaar door verzekerd voor pechhulp

Onze voordelen:

  • Snelle hulp, geen extra kosten
  • All-in hulpverlening 
  • Vervangend vervoer inbegrepen
  • Verzekering op kenteken 
  • Indien mogelijk, reparatie ter plaatse 

Al vanaf € 2,49 per maand

Nu met 10% doorlopende korting op de premie. 

Pech krijgen kan altijd. Daarom is Pechhulp van Allianz Global Assistance de ideale aanvulling op je autoverzekering. Met onze Pechhulp kun je rekenen op snelle en professionele hulp bij pech, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. De verzekering is af te sluiten voor pechhulp in Nederland, maar ook voor in het buitenland. Naast pechhulp voor de auto is het ook mogelijk om deze service voor de motor af te sluiten. Zelfs met de optie voor een vervangende motor. Als je pech krijgt, dan staat ons netwerk van professionele hulpverleners klaar om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Onze Pechhulp is kentekengebonden. Dat wil zeggen dat je auto of motor voor pechhulp is verzekerd. Wel zo handig als bijvoorbeeld je partner of kinderen van het voertuig gebruik maken.

Door onze efficiënte manier van werken kunnen we deze service aanbieden tegen zeer concurrerende tarieven. Profiteer daar nu van mee en kies ook voor de Pechhulp van Allianz Global Assistance! Al vanaf € 2,49 per maand inclusief vervangend vervoer!

VOORDELEN

Zeer betrouwbaar : ongeveer 2,5 miljoen auto’s en motoren vertrouwen op Allianz Global Assistance

Ongeveer 2,5 miljoen auto’s en motoren rekenen op de hulpverlening van Allianz Global Assistance bij pech of een ongeval. ‘Als Allianz Global Assistance zo groot is, waarom ken ik ze dan niet?’, denk je wellicht. Dit komt omdat Allianz Global Assistance al lange tijd ook hulp verleent uit naam van haar klanten. Grote kans dus dat je al eens door Allianz Global Assistance bent geholpen, zonder dat je het wist. Door onze jarenlange ervaring in hulpverlening bij ongeval en pech, weten wij als geen ander wat te doen als je auto of motor er een keer mee ophoudt. Of je nu op weg bent naar je werk of de wintersport in Oostenrijk, wij zorgen ervoor dat je snel je reis weer kunt vervolgen. 

Wist je dat?
Het programma ‘Kassa’ op 4 oktober 2014 naar aanleiding van de tariefsverhoging van ANWB Wegenwachtservice een aantal pechhulpaanbieders onder de loep heeft genomen. Hierbij kwam de pechhulp van Allianz Global Assistance als beste alternatief en goedkoopste uit de bus. 

Er meer dan 2,5 miljoen voertuigen vertrouwen op de hulpverlening van Allianz Global Assistance bij pech of een ongeval? Wij verzorgen ook al jaren de mobiliteitsgarantie van grote automerken!  

Zeer scherpe premie

Pechhulp afsluiten voor heel Europa, of alleen in Nederland? Wat je wilt verzekeren, dat is persoonlijk. Natuurlijk houden we daar rekening mee. Je beslist zelf. Net zoals de ingangsdatum. Handig, wanneer je nu nog ergens anders een pechhulpverzekering hebt lopen. Hieronder volgen de premies per maand. Voor de jaarpremies kun je de folder hieronder downloaden.

Premie Pechhulp van Allianz Global Assistance

 Pechhulp pakket

0 t/m 3 jaar

4 t/m 7 jaar8 t/m 11 jaar

12 t/m 15 jaar

Nederland zonder woonplaats€ 2,49€ 2,92 € 3,75€ 5,41
Nederland met woonplaats   € 4,58€ 5,41 € 6,67€ 8,75
Nederland + Europa zonder woonplaats€ 5,00€ 5,41 € 6,24€ 7,91
Nederland + Europa met woonplaats€ 7,08€ 7,91 € 9,16€ 11,24
Extra module voor de auto:
Aanhangwagen meeverzekeren
                            € 0,91 
(alleen in combinatie met Pechhulp 
Europa (+NL) + woonplaats)
Extra module voor de motor: vervangende motor                            € 2,27

* prijzen per maand, inclusief 21% assurantiebelasting

Wereldwijd netwerk, dus overal en snelle hulp

Niets voor niets is Allianz Global Assistance wereldwijd marktleider in hulpverlening. Die positie danken we aan een zeer complete en professionele dienstverlening. Zo hebben we eigen alarmcentrales in 36 landen, met duizenden medewerkers en een groot gecontracteerd netwerk van universele hulpdiensten, verhuurders en autobedrijven. Ook beschikken we in het buitenland over een eigen vloot van vervangende auto’s. Deze zijn veelal uitgerust met trekhaak en ’s winters met skibox en winterbanden. En dat is wel zo handig als je tijdens je vakantie weer snel op weg wilt.

All-in hulpverlening, dus geen aanvullende kosten

Pechhulp is los af te sluiten en past bovendien bij elke autoverzekering. Je bent dus niet verplicht een andere (auto)verzekering af te sluiten. Op het moment dat je een Pechhulp Verzekering afsluit kun je deze tot 1 jaar in de toekomst in laten gaan. De premie zal ook pas in de toekomst worden geïncasseerd. Dit houdt in dat je met een gerust hart je huidige pechhulp verzekering kunt beëindigen en je geen zorgen hoeft te maken ongedekt in de auto of op de motor te stappen.

Uniek in Nederland, vervangende Motor mogelijk

De module ‘Vervangende Motor’ geeft je de unieke mogelijkheid om bij pech te kiezen voor een vervangende motor in plaats van de standaard vervangende auto. Wel zo prettig als je bijvoorbeeld op motorvakantie bent. Deze module kost €1,88 per maand en is geldig in de gebieden waarvoor de pechhulp voor de motor is afgesloten.

Pechhulp in Nederland vs. pechhulp in het buitenland

 Bij pechhulp in Nederland     Bij pechhulp in het buitenland
Professionele reparatie ter plekkeProfessionele reparatie ter plekke

Of: versleping naar de dichtstbijzijnde garage

Of: versleping naar adres naar keuze

Bij reparaties tot 48 uur: hotelovernachting
Vervoer naar huis van inzittenden

Bij reparaties langer dan 48 uur: tot maximaal 30 dagen vervangend vervoer

Tot twee dagen vervangend vervoerIndien nodig: terugbrengen van eigen auto of  motor naar Nederland

 Handige opzegservice

Met de handige opzegservice van Allianz Global Assistance is het heel eenvoudig om je pechhulp verzekering of abonnement bij je huidige pechhulp aanbieder op te zeggen. Als extra service kun je er zelfs voor kiezen om Allianz Global Assistance de opzegbrief te te laten versturen. Zeg je je pechhulp verzekering of abonnement liever zelf op? Geen probleem! Binnen 2 minuten ontvang je de opzegbrief in je mailbox, zodat je deze zelf kunt uitprinten en opsturen.

Ook pechhulp voor de Motor

Het is ook mogelijk om Pechhulp voor de motor af te sluiten. Daarnaast is het mogelijk om voor € 2,27 per maand een extra module af te sluiten die het recht geeft om, in geval van pech, voor een vervangende motor in plaats van auto te kiezen. Dit is geldig in de gebieden waarvoor Pechhulp is afgesloten, zelfs in het buitenland dus! Allianz Global Assistance is de enige aanbieder van Pechhulp in Nederland die je deze mogelijkheid geeft. 

 

 

 

Ontvang hier 10-25% korting op je premie!

Op deze website ontvang je maar liefst 10-25% korting op de premie van een reis- , annulering-, expat- en of recreatie verzekering.

Zoek op deze site?

 
Animatie Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering