Wie is Allianz Global Assistance?

Allianz Global Assistance staat voor wereldwijde hulpverlening. In 36 landen hebben we eigen alarmcentrales. Meer dan 19.000 werknemers werken samen met ruim 400.000 dienstverleners én een internationaal netwerk van lokale agenten in landen waar we geen eigen vestiging hebben. Zo kunnen we dag en nacht voor u klaar staan, waar ter wereld u ook bent. Ons motto is ‘How can we help?’ Wereldwijd profiteren 250 miljoen klanten van onze dienstverlening. Dat is vier procent van de hele wereldbevolking. Bijna elke seconde nemen we ergens ter wereld een melding in behandeling.

De Nederlandse vestiging van Allianz Global Assistance bevindt zich in Amsterdam. Van daaruit staan ruim 300 enthousiaste medewerkers. Ook als u zich in het buitenland bevindt, wordt u altijd in uw eigen taal te woord gestaan. In Nederland verzorgen wij de medische hulpverlening voor meer dan 1,5 miljoen Nederlanders en de voertuighulpverlening voor zo’n 2,5 miljoen auto’s (in geval van ongeval of pech). Onze verzekeringen worden verkocht via tussenpersonen, maar u kunt ze ook direct online afsluiten.

Heeft u als reisverzekeraar ook uw eigen alarmcentrale?

Ja, Allianz Global Assistance is zowel een reisverzekeraar als alarmcentrale. In 36 landen wereldwijd hebben we eigen alarmcentrales. Dit betekent dat Allianz Global Assistance niet alleen reisgerelateerde verzekeringen biedt, maar óók de hulpverlening aan gestrande reizigers in binnen- en buitenland. Onder eigen label en uit naam van onze zakelijke partners.

Is Allianz Global Assistance onderdeel van Allianz?

Onze organisatie behoort tot de Allianz Global Assistance Group. Deze organisatie is wereldwijd marktleider in hulpverlening, reisverzekeringen en persoonlijke diensten. Allianz Global Assistance valt direct onder de internationale Allianz Group, met haar hoofdkantoor in München. De Allianz Group is één van de grootste verzekeraars en vermogensbeheerders ter wereld en loopt voorop in verzekeren met als bewijs o.a. het verzekeren van Bollywood films en van ruimtereizen.

Een Reisverzekering van Allianz Global Assistance direct online afsluiten :

Ontvang hier 10-25% korting op je premie!

Op deze website ontvang je maar liefst 10-25% korting op de premie van een reis- , annulering-, expat- en of recreatie verzekering.

Zoek op deze site?

 
Animatie Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering