Links :

Droomplekken

Een verzameling van de mooiste plekken in de wereld waar je over droomt, met een bonte mix van plaatsen die tot de verbeelding spreken.

Fair Tourism

Informatie over duurzaam toerisme, waarbij natuurbescherming en betrokkenheid van de lokale bevolking hoog in het vaandel staan.

Gaatverweg

Reizigers kunnen hier hun eigen gratis reisblog aanmaken, zonder irritante banners of misleidende reclame. Plus gratis ruimte voor tweeduizend foto’s.

Holibag

Platform waarop reizigers een bagage opslag kunnen reserveren bij lokale winkeliers, restaurants en hotels, in verschillende Europese landen.

Mooji

Deze website staat vol met reisinformatie over de leukste en meest vreemde bestemmingen in de wereld.

Reisbijbel

Site van en voor reizigers met enerverende reisverhalen, nuttige reisinformatie, reizigersforums en veel foto’s van reisbestemmingen over de hele wereld.

Tourpress

De vereniging van toeristisch journalisten en persvoorlichters in de reisbranche.

Trails

Informatie over meer dan 50.000 wandelpaden en wandelroutes in nationale parken en natuurgebieden in de hele wereld.

Travel + Leisure

Travel + Leisure is een uitgebreide en leuke reiswebsite voor sophisticated reizigers met reisnieuws, reistips en informatie over de meest opwindende bestemmingen in de wereld.

Travelmap

Reisportaal met een beschrijving van meer dan 20.000 bezienswaardigheden in alle populaire landen en steden en beoordelingen van andere reizigers.

Uitvaartverzekering

We gaan er natuurlijk niet vanuit, maar mocht het gebeuren dat je op vakantie overlijdt, dan is het belangrijk dat je een uitvaartverzekering hebt met werelddekking.

Vakantiebeurs

Jaarlijkse beurs in Utrecht waar reizigers informatie kunnen vergaren over honderden bestemmingen.

Vakantiehuizen

Onafhankelijke aanbieder van vakantie verblijven wereldwijd.

Vakantiereiswijzer

Bijna 300.000 beoordelingen van reizigers over de populairste vakantiebestemmingen, hotels, appartementen en campings. Goede site om te zien wat de mening is van de rest van Nederland.

Vereniging van Reisboekhandels

Officiële site van de belangenvereniging van reisboekhandels in Nederland waar tien winkels bij zijn aangesloten.

World Tourism Directory

Gegevens van meer dan 120.000 contactpersonen van organisaties, autoriteiten en verenigingen die actief zijn op het gebied van toerisme, vakantie, reizen en recreatie.

World Travel Guide

Omvangrijke reiswebsite met vooral veel praktische tips over reizen en vakantie voor alle landen en wereldsteden.

 

Voor het laatst bijgewerkt op 23 januari 2019. Als je aanvullingen, tips of opmerkingen hebt over  deze links , kun je dat laten weten via het contactformulier.