Top 10 Mooiste Stranden in de Wereld :

10. Kauna’oa Bay, Hawaii

Ja, Hawaii, daarbij denken we natuurlijk allemaal aan de mooiste witte stranden, met een azuur blauwe zee, en het regenwoud op de achtergrond. En guess what, het klopt helemaal! Kauna’oa Bay ligt op het grootste eiland, met de toepasselijke naam “Big Island”.

9. Langkawi, Maleisië

Langkawi is een archipel bij Maleisië, het bestaat uit 104 eilanden. Het grootste eiland heet Pulau Langkawi, deze, en nog een ander eiland zijn de enige bewoonde eilanden van de archipel.

8. St. Barts

St. Barts, of eigenlijk volledig “Saint-Barthélemy” is een eiland in de Caraibische Zee. Zuidoost van Sint Maarten, en ten noordwesten van Saint Kitts. Het eiland is zeer klein, maar de stranden zijn er zeker niet minder mooi op. Het is een eiland voor mensen die van luxe houden (en daar het geld voor hebben), de sterren zijn er dan ook gek. O.a. Gwen Stefani, Beyonce en Jay Z, Lindsay Lohan en Mariah Carey zijn op het eiland gespot.

7. Fraser Island, Australië

Het Australische Fraser Island is het grootste zandeiland in de wereld. Een tropisch eiland met honderden kilometer strand dus!

6. Nantucket Island, Massachusetts, VS

Een eiland zo’n 50 kilometer vanaf de kust van Massachusetts. Het is weer eens wat anders dan de tropische eilanden in de lijst. Een plek van rust voor veel Amerikanen.

5. Lanikai Beach, Hawaii

Lanikai Beach is te vinden op het eiland Oahua. Er is geen bebouwing op het strand, en daarom juist zo mooi.

4. The Hamptons, New York

Tja, The Hamptons bij New York. Zo’n beetje het duurste plekje op aarde. Vlak bij de grote stad, maar wel prachtige stranden en natuurlijk de duurste villa’s.

3. Bora Bora, Frans-Polynesië

Bora Bora een eiland in de Stille Oceaan tussen Australië en Zuid-Amerika, onderdeel van Frans-Polynesië. Het eiland bestaat uit een uitgedoofde vulkaan en een door een rif omgeven lagune. Als je hier wilt verblijven zul je flink in de buidel moeten tasten, er zijn hier slechts een aantal peperdure luxueuze resorts.

2. Malediven

Een van de populaire bestemmingen voor de huwelijksreis, de Malediven. Niet zo gek natuurlijk, de Malediven zijn maar liefst 1190 koraaleilanden, waarvan er 88 zijn omgetoverd tot toeristenoord.

1. Seychellen

 

De Seychellen zijn te vinden ten noorden van Madagaskar in de Indische Oceaan. In totaal bestaat het uit 115 eilanden waarvan slechts een derde wordt bewoond. De eilanden hebben meer dan genoeg kilometer van de mooiste stranden in de wereld.

Een Reisverzekering van Allianz Global Assistance direct online afsluiten :

Voorwaarden van de Allianz Global Assistance Verzekeringen in PDF :

Productwijzers Allianz Global Assistance :

>Productwijzer Reis- en annuleringsverzekeringen

>Productwijzer Pechhulpverzekering

Verzekeringskaarten :

U kunt deze downloaden of printen via onderstaande links: